Szórakozás

Tört-zúzott dühében L.L. Junior

L.L(960x640).jpg ( L.L. Junior)
L.L(960x640).jpg ( L.L. Junior)

Az énekes párja, Csilla kiakadt, amiért Junior „kivágta a fejét”, mire a férfi nekiesett az ajándéknak és darabokra törte.

L.L. Junior élete pokollá változott, amióta egy rajongója névtelen levélben közölte vele, hogy gyereke lesz. Az énekes párja, Csilla azóta féltékenységi rohamokat kap, Junior pedig újra és újra megpróbálja kiengesztelni. Ezúttal egy családi tablóval lepte meg Csillát, aki azonban sérelmezte, hogy párja az egyik képről levágta a fejét.

“Miért vágtál ki, utalni akartál ezzel valamire? Cserélni akarod a fejet, pótolni?” – kérdezte Csilla szemrehányóan Juniortól, és azt is hozzátette, egyáltalán nem tetszik így neki a tabló. – “Annyira nem illett bele, hogy a legutolsó képről kivágta a fejemet, és igazából ott nagyon dühös lettem rá, mert ha ez egy kedves dolog akart lenni, akkor az, hogy kivágja a fejem, az egyáltalán nem kedves dolog.”

Az Édes élet szereplője szerint Csillának orvosra lenne szüksége. Junior annyira kiakadt párja reakcióján, hogy fogta a képet és darabokra törte.

“Besokalltam. Neki semmi nem jó. Ott sokalltam be, amikor azt mondta, hogy neki nem tetszik, nem kell” – mondta Junior, ám a szóváltásnak itt még nem volt vége, a pár ugyanis tovább folytatta a veszekedést az előszobában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik