Szórakozás

Exkluzív! Tragikus körülmények között hunyt el a magyar sztár édesapja

Édesapját gyászolja L.L. Junior. A zenész különösen szoros kapcsolat fűzte édesapjához, így nem csoda, ha megviselte a tragédia.

L.L. Junior csak a Hír24-nek beszélt az esetről. Mint mondja, semmi előzménye nem volt a történteknek, édesapja hirtelen lett rosszul. Tüneteiből arra lehetett következtetni, hogy nagy a baj, így a családtagok azonnal kórházba vitték. Az egészségügyi intézményben megvizsgálták és megnyugtatták a családot, nincs komolyabb veszélyben a családfő. Azt mondták, hogy a vérzés a gyomorfekélyből származott, de nem kell aggódni, mert az megszűnt.

Junior a mai napig nem tudja, miért döntöttek úgy az orvosok, hogy még ugyanazon a napon egy másik kórházba vigyék át édesapját, amiről őket csak utólag értesítették. Ám mire a beteg megérkezett a Péterfybe, azt közölték a családdal, hiába küzdöttek az életéért, meghalt. Junior úgy tudja, hogy édesapja elvérzett.

A híresség döbbenten áll a történtek előtt, nem érti, miért mondták azt, hogy jól van az édesapja, ha 15 perc múlva meghalt. A család jelenleg a boncolási jegyzőkönyvre vár, addig a temetésről sem tudnak intézkedni. L.L. Junior édesapja 60 éves volt.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a híresség családjának a tragédia miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik