Szórakozás

Rajongója állítja: L.L Juniortól szült gyereket

Az énekest sokkolta a levél, amiben azt állítja egy rajongója, hogy van még egy gyereke.

Alaposan felforgatta L.L. Juniorék életét egy kézzel írt rajongói levél, amiben azt állítja egy nő, hogy az énekestől született gyereke.

“Jó pár évvel ezelőtt egy koncerted után találkoztunk, amikor rám néztél éreztem, hogy megváltozik az életem. Az volt életem legcsodálatosabb éjszakája. Aztán pár héttel később kiderült, hogy kisbabát várok. Biztos, hogy tőled, mert más férfi nem volt akkor az életemben” – idézte a Blikk a nő levelét.

Az énekes szinte sokkot kapott a hírtől, amiről reméli, hogy nem igaz. A levelet ráadásul párja, Csilla olvasta el először.

“Éppen forgattunk, amikor Csilla kibontotta a levelet, amelyben az állt, hogy évekkel ezelőtt egy koncertem után teherbe ejtettem valakit… Biztos vagyok benne, hogy ez valami tévedés, de megkeresem ezt a nőt, és utánajárok az igazságnak” – mondta Junior, aki nemrégiben arról beszélt, hogy amióta párja anya lett, már nem a szex jut eszébe először, ha ránéz. Csilla reméli, hogy amit a rajongó állít, nem igaz. “Amikor elolvastam a levelet, szinte sokkot kaptam. Szóhoz sem tudtam jutni, olyannyira meglepődtem. Remélem ez a nő nem írt igazat, és a páromnak csak egyetlenegy gyermeke van, a mi kisfiunk” – mondta L.L. Junior párja, Csilla.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik