Szórakozás
tölgyesi-khell cynthia (tölgyesi-khell cynthia, )

Hujber felesége kiakadt!

24.hu
24.hu

2014. 01. 08. 14:58

Igencsak borús reggelre ébredt Hujber Ferenc szépséges felesége, Cynthia. A koreográfusként is szép sikereket elérő Cynthia egy igaztalan újságcikk miatt háborodott fel.

Korábban a témában:

“Elegem lett abból, hogy egy frusztrált újságíró reggel felhív, – azért engem, mert Ferit nem meri, – elfelejt bemutatkozni, majd mivel épp pelletcipelés közben vagyok, s nem válaszolok a kérdéseire, valótlanságokat állít a családomról egy napilap hasábjain! Nem tagadom, nagyon kiakadtam, amikor a reggeli kávézás közben olvastam a cikket rólunk…” – fejtette ki a StoryOnline-nak Cynthia.

tölgyesi khell cynthia (tölgyesi khell cynthia) Fotó: RTL Klub

“Nagyon sajnálom, hogy a turi bezárt, a szívem csücske volt. Az nem Hujberék turija volt, Ferinek nem volt köze hozzá, egy barátnőmmel csináltuk, aki a harmadik babáját várta. Szerencsére sok a munkám, s emellett sajnos nem jutott elég időm rá. Én vagyok Radics Gigi koncertsorozatának koreográfusa, emellett salsát tanítok, zumbaórákat tartok, válaszút elé kerültem, hogy üzletasszony leszek vagy a műveszetek felé fordulok. Mindkettő egész embert kíván. Én úgy döntöttem, hogy inkább vagyok művészember” – tette hozzá Cynthia, aki kitért a lap azon állítására is, hogy Hujber Ferenc nem foglalkoztatott színész.

“A magát szakembernek valló újságírónak kicsit jobban utána kellett volna néznie, hiszen Feri szerencsére egyik bemutatóról esik a másikba: játszik a Kaktusz virágában, a Kőműves Kelemenben, most próbálja a Madáchban a Kézről kézre című darabot, utána pedig Sopronban a Kígyómarást. Arról nem beszélve, hogy igen gyakran kell tévés felkéréseknek is eleget tennie. Úgyhogy köszönjük, hogy az ominózus lap ennyire aggódik értünk, de jól vagyunk…” – fogalmazott Cynthia.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Gyula, 2012. január 19.
A gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház egyik munkatársa egy beteg sugárkezelését készíti elő az onkológiai osztályon. A kórház - holtversenyben a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Idegsebészeti Klinikájával - második helyen végzett a HáziPatika.com által meghirdetett Az év kórháza szavazáson.
MTI Fotó: Rosta Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.