Szórakozás

Anyósa előtt sem titkolózik Varga Viktor barátnője

Az énekes barátnője, Cynthia elárulta, hogy barátnőjeként tekint Viktor anyukájára, ezért magánéleti titkaikat is megosztja vele.

Az elmúlt időszakban rengeteget szerepelt Varga Viktor barátnője, Cynthia. A párost tegnap este a Mr és Mrs showban is láthatták a nézők, ráadásul a fiatal lány a FEM3-on futó Shopping Királynőkben is lehetőséget kapott.

A világ jelenleg legnépszerűbb fashion realityje olyan, mint egy vásárlós Hal a tortán. Egy héten át, mindennap más lányt kísérnek el a készítők ruhát vásárolni és Lakatos Márk stylist eldönti, hogy kinek sikerült a legjobban teljesítenie a heti feladatot. Ezúttal egy olyan szettet kellett vásárolniuk a szereplőknek, ami szerintük alkalmas arra, hogy abban jelenjenek meg először az anyósuk előtt.

Cynthia ennek kapcsán elárulta, hogy az ő első találkozása Viktor anyukájával meglehetősen érdekesre sikeredett.

“Emlékszem elszakadt a rövidgatyám és meg akartam varrni, hogy ne szakadtan álljak az „anyósom” előtt. Erre Viktor még inkább eltépte a nadrágom és azt mondta, hogy higgyem el, hogy az anyukája így is szeretni fog. És igaza lett. Nagyon jóban vagyunk, amikor összebalhézunk Viktorral, akkor mindig felhív és megvigasztal, vagy tanácsot ad. Nem tagadom, hogy látta már egy-két brutális kiborulásom, ezért is tartom már szinte barátnőmnek” – tette hozzá a fiatal lány.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik