Szórakozás

Melyik a legdurvább celebkiborulás?

Amerikában gyakran támadnak fotósokra a sztárok. Itthon ez ritkább, de Rékasi Károlynak azért volt kitől tanulnia. Összegyűjtöttük a celebkiborulásokat, ön pedig szavazhat, hogy melyik volt a legdurvább!

Rékasi Károly

Mint arról már beszámoltunk, egy főzőversenyen mutatkozott először együtt hivatalosan szerelmespárként Rékasi Károly és Pikali Gerda. A rendezvényen nem zavartatták magukat, és meghitt, szerelmes, ölelkezős képek készültek róluk. Éppen ezért meglepő Rékasi tette, a Barátok közt színésze ugyanis rátámadt a Velvet egyik fotósára, aki a pár távozását szerette volna megörökíteni. Rékasi, aki az eseményen több szemtanú előtt alkoholt is fogyasztott, dulakodni kezdett a fotóssal, és fizikai erővel el is vette tőle a megközelítőleg egymillió forintot érő készüléket. A fotóstáska közben a földre esett, a készülék kiegészítői szétgurultak a földön. A fényképezőgépet először magukkal vitték Rékasiék, majd a színész egyik ismerőse visszahozta azt a fotósnak. Az esetnek több szemtanúja is volt, és rendőrségi feljelentés is történt.

Liptai Claudia

A TV2 műsorvezetője 4 évvel ezelőtt Dominikán nyaralt és amikor hazaérkezett, fotósok hada várta őt a reptéren. A Blikk munkatársai hazáig követték, ami eléggé kikészítette a színésznőt. Erről videó is készült.

Hujber Ferenc

Pár éve a színész még nem elképesztő vallomásaival döbbentette meg a közvéleményt – mint ismert korábban elárulta, hogy a diplomáját hamisította – hanem azzal, hogy elvette a juj.hu riporterétől a kamerát és egyszerűen ledobta a bevásárlóközpont negyedik emeletéről.

Márki Zsuzsi

A VV4 szereplője volt, de kizárták mert megdobott valakit naranccsal. A villa után nem sokat lehetett róla hallani egészen addig, amíg meg nem verte a Blikk újságíróját. Történt ugyanis, hogy a volt playmate elmesélte a lapnak, hogy havi félmilliót keresett egy németországi erotikakiállításon. A Blikk pedig azt a címet adta az anyagnak, hogy Zsuzsi a testéből él, ami teljesen kiakasztotta őt, szerinte ugyanis a lányokkal és egy vibrátorral folytatott nemi aktus nem tartozik bele a szex fogalmába, így ő nem is szexszel keresi a kenyerét. Ezt követően ököllel verte az újságírót, amit a VV-szereplő barátnője videóra is vett.

Győzike

2009-ben a Holnap történt című film bemutatása előtt akadt ki a Tabu tv riporterére, akit nemcsak lökdösött, de elárulta neki, hogy “ilyen buta riporternővel” még életében nem találkozott, majd dühében azt mondta neki, hogy:

“Hülye k*csög vagy”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik