Szórakozás

Fotó! Így pózolt Hargitai Bea meztelenül az ablakban

Nánási Pál ismét extrém fotókat készített a Playmate-ről - természetesen meztelenül.

Hargitai Bea már jó néhányszor állt Nánási Pál kamerája elé, és a képei eddig is meglehetősen merészre sikerültek. Olyan extrém fotózáson azonban, mint ez a mostani, Bea még nem vett részt. A legfiatalabbként Playmate-ként pózoló Beát ugyanis anyaszült meztelenül örökítette meg a fotós jó néhány emeletnyi magasban.

“Érdekes, hogy bár tériszonyom van – és ezt úgy kell elképzelni, hogy émelygek és szédülök még akkor is ha egy székre kell felállnom, vagy egy üvegfalú liftben utazom -, az én ötletem volt, hogy kiálljak az ablakba és úgy fotózzon Pali. Nagyon tetszett nekem az új stúdiója, és meg is jegyeztem, hogy mennyire jó képeket lehetne csinálni az épületről, így jött az ötlet, hogy kiállnék az ablakba. A stáb először próbált lebeszélni, de én hajthatatlan voltam, és nem tágítottam” – mesélte a Hír24-nek Hargitai Bea.

Fotó: Nánási Pál

A szexi modell biztonságát természetesen nem bízta a véletlenre a stáb, hiszen egy erős kötéllel rögzítették és egy asszisztens is tartotta az ablak mögé guggolva. Bea számára azonban még így is ez volt a legextrémebb fotózás eddig, bár volt már része jó néhány rázós helyzetben.

“Érdekes, hogy Pali valahogy mindig télen, hidegben fotóz. Volt olyan, hogy hatalmas hóesésben, januárban kellett meztelenül a szabadban pózolnom, és még vízzel is locsolgattam magam. Bár az is egy kemény helyzet volt, ez a mostani még ezen is túltett. De Paliban maximálisan megbízóm, más fotóssal el sem tudnék képzelni ilyesmit” – tette hozzá Hargitai Bea.

Ha kíváncsi vagy a sorozat többi fotójára, katt ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik