Szórakozás

Hargitai Bea: A párom nem féltékeny Nánásira

Ilyen szexinek még sosem láttad az egykori playmate-et!

Nánási Pál igazán vérforraló képeket készített Hargitai Beáról. A szexi modell pedig örül, hogy végre minden kötöttség nélkül pózolhatott az ismert fotósnak.

Fotó: Nánási Pál

“Nem megrendelésre készítettük ezeket a fotókat, hanem a saját szórakoztatásunkra. Palit már 13 éve ismerem és vakon megbízom benne, bármilyen beállítást javasolhat, tudom, hogy az úgy lesz jó. Tökéletesen ismeri a testem, így tudom, hogy csak a legjobbat akarja nekem” – magyarázta a Hír24-nek Bea, aki egy jó ideje már Prágában él párjával, de havonta egyszer általában hazalátogat. A modell úgy gondolja, hogy művészi képek készültek, amelyekre a kedvese is büszke és egyáltalán nem féltékeny Nánásira.

“Miért is lenne? Értem, hogy az emberek egy ilyen fotózást túlzottan szexuálisnak tartanak, de ez valójában az önkifejezés egyik formája” – magyarázta Bea.

Fotó: Nánási Pál

“Beát először 17 éves korában fotóztam a legfiatalabb playmate-ként” – írta Nánási Pál a fotósblogján.

“Azóta eltelt jó pár év, és megszámlálhatatlan sokszor dolgoztam vele. Minden alkalommal nagy élmény volt, de ez a most készült sorozat talán a legkeményebb, amit valaha csinálhattam róla. Itt nem volt megrendelő, nem kellett megfelelni senkinek és semminek. Fotóztunk, és minden kocka csak a mi kedvünkért kattant” – tette hozzá.

További fotókért katt ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik