Szórakozás

Megvan a Dél-Alföld legszebb karácsonyfája!

Vége lett a karácsonyfa-szépségversenynek, ahol a Szeged24 egy doboz szaloncukorral és 4 darab mozijeggyel jutalmazza a nyertest!

Kapcsolódó cikkek

A Szeged24 december végén meghírdetett játékára sok jelentkező küldte be fényképét a csodaszép karácsonyfájáról. A Facebookon folyó küzdelem a like-okért szoros volt, viszont két versenyző ellépett a nevezőktől egész gyorsan.

A nyertes fa – Jójárt Alexa karácsonyfája – 644 “tetszikelést” kapott, míg legnagyobb ellenfele – Korom Mónika karácsonyfája, ami sokáig vezette a játékot – 450 lájkkal lett második. A harmadik helyet a képzeletbeli dobogón, Molitorisz Fanni fája “zsebelte be”, 88 like-kal.

Gratulálunk mindenkinek, egytől egyig szép karácsonyfával büszkélkedhetett minden nevezőnk! Ne csüggedjen senki, aki most nem nyert, lesznek még játékaink, amin értékes nyereményeket lehet nyerni.

A nyertessel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Nyereménye egy doboz szaloncukor és négy darab mozijegy, amit a szegedi Cinema City általa játszott, bármelyik filmre felhasználhat. Gratulálunk.

Íme a nyertes karácsonyfa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik