Szórakozás

Schobert Norbi vérdíjat követel

Schobert-Norbert(4)(960x640)(1).jpg (Schobert Norbert)
Schobert-Norbert(4)(960x640)(1).jpg (Schobert Norbert)

A szeretet ünnepén a fitneszguru a Facebookon a rendőrséget kárhoztatta, amiért nem tűztek ki nyomravezetői díjat a kocogó nő gyilkosára.

Bár Schobert Norbi megfogadta, hogy az ünnepeket a számítógép helyett a családjával tölti, nem tudja megállni, hogy naponta többször is posztoljon a Facebook-oldalára. Háborog például a karácsonyi üdvözlések elszemélytelenedése miatt, de kommentben szót emel a soroksári gyilkossággal kapcsolatban is.

Fotó: TV2

“Legyen átkozott mindenki, akinek köze van Kriszti halálához! Elvették egy 11 éves kisfiú édesanyját, égjenek el mind a pokolban!!!” – ezt írta szenteste a Facebookon a Bors szerint a Soroksáron megölt Kardosné Gyurik Krisztina férje. Erre a bejegyzésre reagált Schobert is, aki szerint már rég vérdíjat kellett volna kitűzni.

“Veled érzek! Égjenek azok is, akik nem tűztek ki milliós vérdíjat, mint pl. egy polgármester lánya vagy egy rendőrségi pszichológus esetében. Ölellek” – írta a dalolásban is kiváló fitneszguru, aki a napilapnak már később tompította a szavait. Azt mondta, hogy csak átvitt értelemben értette amit írt, és nem akart átkot szórni a rendőrökre.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik