Szórakozás

Norbi: A fiamból nem lesz elhízott értelmiségi!

Schobert-Norbert(4)(960x640)(1).jpg (Schobert Norbert)
Schobert-Norbert(4)(960x640)(1).jpg (Schobert Norbert)

Schobert Norbi nem szeretné, ha fia ugyanolyan elhízott gyerekké válna, mint amilyen ő volt.

Miután Rubint Réka befejezte a tanulást a kis Norbival, és megdicsérte, amiért ügyesen végezte el a feladatot, a családfő odalépett a fiához, és “meggátoljuk, hogy elhízott értelmiségi legyél, fiam” felütéssel máris a futópadhoz tessékelte a kisfiút, hogy lefuthassa öt kilométeres “adagját”, amit a kisfiú szemmel láthatóan nem nagy lelkesedéssel fogadott.

“Norbika egy ilyen gátlásos, magába forduló, csokievő, szemébe turkáló, szemét lesütő gyerekké alakult” – fejtette ki fiával kapcsolatban Schobert Norbi, aki félórás futást szabott ki kisfiának, ami alatt öt kilométert fut le. – “Ami nagyon fontos, hogy mit szoktak tűzben edzeni?” – tette fel a kérdést az Édes Életben a kis Norbinak, akinek nem nagyon akarózott válaszolni, mire édesapja kifejtette, mire is gondolt. – „A kardot. És mit edzünk a vattacukorban? A nyálat. Mi akarsz lenni, kard vagy nyál?”

Norbi azt is elismerte, Norbika eleinte sírt és tiltakozott a futás ellen, ám egyre jobban látja a fejlődést.

“Ahogy látom, hogy egyre jobban fejlődik – és most már abbahagyta a sírást és a hisztit a futás előtt és közben -, megtanulom tisztelni a fiamat” – mondta az énekléssel is próbálkozó Norbi és kisfiának is igyekezett elmagyarázni, miért akarja, hogy elkerülje az ő sorsát. – “Apád úgy nézett ki, mint egy partra vetett fóka, csak épp azt nem mondtam, hogy u-u-u-u-u-u.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik