Szórakozás

Schobert Lara: Apa olyan mint egy herceg

Élete első nagyinterjúját adta a Story-nak, Schobert Norbi gyermeke, Lara. A 10 éves kislány mesélt a szüleiről, a kiközösítésről és arról is, hogy neki miért Caramel a példakép.

Lara egy érzékeny, kedves kislány, aki őszintén válaszolt a Story magazin kérdéseire.

Story: Szerinted miért bántottak az előző iskoládban?

Lara: A régi iskolában egy percig jó voltam, ha kellett valami, aztán meg azt mondták, mehetsz innen. Pedig ha kértek autogramot anyáéktól, én mindig vittem, de így sem voltam jó. De már nem haragszom rájuk. Nem is tudok sokáig haragudni… Ebben az iskolában egy héten egyszer sem veszekszünk. Itt vannak igazi barátaim, és nincs irigység. Elismerjük a másikat, amiben jó. Nagyon szeretem az osztályomat!

Fotó: Facebook

Tetszik a sztárvilág?

Lara: Rajongok a híres emberekért, akik tehetségesek, és nem csinálnak rossz dolgot. Ilyen például Caramel, őt nagyon szeretem. Már találkoztam vele, és akkor is nagyon kedves volt. Meg Panka is, Claudia lánya. Meg a Ganxsta Zoli lánya. Velük aerobikozni járok.

Tudod, mi a különbség celeb és híresség között?

Lara: Celeb az, aki mindent megmutat, és jelentkezik a ValóVilágba. Én nem mennék oda, az biztos.

Anya és apa híres szerinted?

Lara: Ők csak a szüleim nekem. Én őket egyszerű embereknek látom, nem sztárnak.

Egyébként milyen embernek találod anyát és apát?

Lara: Szépek nagyon, szeretnék rájuk hasonlítani. Ha majd nekem is lesz kapcsolatom, akkor szeretném, ha olyan lenne, mint az övék. Apa olyan, mint egy herceg. Mindenben a pozitívat látja. Nem veszi magát túl komolyan, sokat lehet vele hülyéskedni, és saját magán is sokat nevet. Otthon ő a bohóc. Anya pedig mindig megért, és mindent meg lehet beszélni vele.

További részletek a Story ünnepi duplaszámában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik