Szórakozás

Kiszel Tünde lánya, Donatella lett az Év hangja

Modellkedik, énekel, táncol és színészkedik Donatella, aki Tünde szerint apukájától örökölte a tehetségét.

Kiszel Tünde nagyon büszke a 12 éves Donatellára, aki fiatal kora ellenére máris nagyon sok mindennel foglalkozik: modellkedik, színészetet tanul, énekel és táncol. Bár soha nem tanult énekelni, az év végi gálán ő nyerte el az Év hangja díjat.

“Nagyon büszke vagyok Donatellára, aki kapott egy kupát is a Sztárcsemete gálán. Saját magától tanul énekelni, énektanárhoz még nem jár, mert mutál még a hangja. Az édesapja operaénekes, tőle örökölte a tehetségét. Földessy Margit színi tanodájában, ahová szintén jár, volt egy Ki mit tud? is, arra teljesen egyedül készült fel: ő töltötte le a zenei alapot, és a táncos koreográfiát is ő csinálta” – mesélte a Hír24-nek büszkén Tünde, aki azt is hozzátette, most mindenek előtt azért a tanulás a legfontosabb. – “Nagyon odafigyelek arra, hogy az iskola rovására semmi ne menjen. Donatella jó tanuló és az iskolában is szeretik, nem irigykednek rá, nincsenek sztárallűrjei. Arra nevelem, hogy szerény, alázatos és szorgalmas legyen.”

Fotó: www.kiszeltunde.hu

Donatella egyelőre még nem döntötte el, hogy milyen irányba induljon el pontosan, a legjobban azonban a színészet érdekli.

“Mindenben nagyon ügyes, de talán a színészet érdekli a legjobban. Az, hogy színpadon vagy kamera előtt szeretne-e színészkedni, még a jövő zenéje, ehhez még nagyon sokat is kell tanulnia, és ezt ő is tudja” – tette hozzá Tünde, aki nemrégiben azt mondta, Krasznai Tünde nem megfelelő példakép a gyerekeknek.

Fotó: www.kiszeltunde.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik