Szórakozás

Kiszel Tünde: Pornósnak nincs helye az X-Faktorban

Kiszel-Tunde(960x640)(1).jpg (Kiszel Tünde)
Kiszel-Tunde(960x640)(1).jpg (Kiszel Tünde)

A dekoratív médiaszemélyiség úgy gondolja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt rossz hatással van a gyerekekre, és nem kellene sztárolni őt.

Kiszel Tünde szerint a nézők nagyon rosszul döntöttek, amikor az X-Faktorban Batánovics Lilit és Eckert Anikót küldték párbajozni. Tünde ugyanis úgy gondolja, hogy Krasznai Tündének kellett volna hazamennie, sőt pornós múltja miatt és a hangi adottságai miatt valójában egyáltalán nincs helye a műsorban.

“Undorító! A legdurvább felnőttfilmekben szerepelt, most pedig itt sztárolják. Rossz példát mutat a fiataloknak és azt sugallja, hogy ha nincs pénzünk, akkor menjünk el nyugodtan pornózni, aztán jelentkezzünk tehetségkutatóba, mert a múltunk nem okoz problémát” – háborgott Tünde, akit ugyanakkor szembesítettek azzal, hogy róla viszont korábban szexi képek jelentek meg.

“Az erotikus fotó és a pornó hogy jön össze? Azért ne hasonlítsunk már össze egy Bálint Antóniát, Gregor Bernadettet, vagy Liptai Claudiát – akik szerepeltek a nyuszis magazinban – egy Krasznai Tündével. A pornófilmekben betegséget – AIDS-et – is el lehet kapni, míg az aktfotóktól semmit. Visszatérve Krasznaira, azt gondolom, hogy kutyából nem lesz szalonna, bár én kívánom, hogy sikerüljön tényleg jó útra térnie” – fejtette ki Tünde, akinek elkészült a 2014-es naptára, az erről készült videónkat itt találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik