Szórakozás

Bálint Antónia: Nagyon fáj, hogy meghalt a bátyám

A volt szépségkirálynő számára a karácsony egy kicsit a szomorúság ideje is.

Bálint Antónia évekkel ezelőtt éppen ezen a napon temette el a bátyját, ezért érthető, hogy a karácsony egy kicsit egyben a gyász ideje is nála.

“’99-ben ezen a napon temettük el a bátyámat. Csak 32 èves volt. Nagyon fáj. Együtt nőttünk fel” – írta ki Facebook-oldalára Antónia.

Bátyjával csupán két év volt közöttük a korkülönbség, ezért nagyon közel álltak egymáshoz. Sokáig el is temette magában a fájdalmat, mert képtelen volt elengedni a testvérét.

Fotó:TV2

“Kapott egy tüdőgyulladást, és azt hitték, hogy meggyógyult. Úgy is nézett ki, csak nem vették észre, hogy vizesedik a tüdeje, elkezdték leszívni, azt hitték, nem lesz gond, de aztán nem sikerült. Anyuék még bent voltak nála előző este, én nem voltam, és reggelre már nem kelt föl. Mivel két év volt köztünk, egy szobában voltunk, onnantól kezdve, hogy megszülettem, mellettem volt, emeletes ágyban aludtunk, abszolút egymásra voltunk utalva mindig” – mondta korábban a Reflektorban Toncsi, aki azt is elárulta, két dolgot temetett el magában nagyon mélyre. – “Az egyik a nagymamám, aki meghalt, a másik pedig ő. Annyira, hogy szinte alig beszéltünk róla még a családon belül is. Hogy most előjött belőlem, annak az az oka, hogy mindjárt két éves Babika, a kislányom, és ő már – olyan furcsa szó, de – pótlás ebben az űrben, ami egy kicsit kárpótol” – tette hozzá a könyvével akár milliókat is veszíthető Bálint Antónia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik