Szórakozás

Zséda lesz az X-Faktor következő mentora?

Nemrég Geszti Péter kijelentette, hogy nem lesz többé mentor. De vajon ki lesz helyette? Szavazás!

Idén először új mentorokkal jelentkezett az X-Faktor. Bár egyelőre nem jelentették be, hogy keresik-e tovább azt a bizonyos X-et, de könnyen elképzelhető, hogy ezt csak a Csillag születik után fogják megtenni. Geszti nemrég azt mondta, hogy befejezte a munkát az RTL Klub műsorában és az sem biztos, hogy az új mentorok maradnak. De vajon akkor ki/ kik lesznek az ítészek?

Logikus választásnak tűnhet Zséda. Az énekesnő ugyanis nemrég Geszti mentorsegédje volt és már énekesként is feltűnt a műsorban. A nézők ugyanakkor elég kritikusak vele, van aki szerint nem elég szenvedélyes, túl maníros, míg mások örülnének, hogy „végre” egy tehetséges zenész mond véleményt.

Fotó: TV2

Tóth Vera sem lenne rossz választás. Köztudott, hogy testvérével, Gabival, nagyon más vérmérsékletűek, ugyanakkor kiállnak a véleményük mellett.

Havas Henrik igazi megmondó ember. Ő lehetne a főkritikus, aki az átlagembert testesíti meg, igaz vicces lenne végignézni mit kezd az énekesekkel és milyen tanácsokkal látja el őket.

Olyan embert is választhatnának, aki leginkább a háttérben dolgozik, ilyen lehetne Indián az ismert kliprendező is, aki már hosszú évek óta része a zenei életnek. Ugyanakkor elég nagy ellenérv, hogy őt nem ismerik annyira a nézők, míg a mentorok általában nagyon népszerűek.

Újra felfedezhetnék Szűcs Judith-ot is, aki még mindig gyönyörű és nagyon jól megérti magát a fiatalokkal is. Zalatnay Cini is lehetne mentor, hisz a magéleti válságok, a börtön ellenére még mindig nagyon sokan szeretik.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik