Szórakozás

Mégsem várnak babát VV Cristofelék?

cristofel (cristofel)
cristofel (cristofel)

Egyre furcsábban nyilatkoznak az állítólagos terhességről, sőt, egy ismerősük szerint elvetették a babát.

Mint arról elsőként a StoryOnline beszámolt, VV Cristofel nemrégiben jelentette be, hogy kedvesével – akit korábban szintén megütött Cristofel, csakúgy, mint korábbi barátnőjét, Veronikát – kibékültek és kisbabát várnak. Már akkor úgy nyilatkozott Cris, hogy barátnője veszélyeztetett terhes, éppen ezért is volt annyira meglepő, amikor az Édes életben feltűnt a lány, aki Győzike Roma Rómeó és Júlia castingjára jelentkezett. Cristofel nem kísérte el kedvesét a válogatóra, a terhességről pedig egy szó sem esett. Vivien korábban úgy nyilatkozott a Fókuszban, hogy görcsei vannak és pecsételő vérzése is volt, a Blikknek pedig most azt állítja a pár egyik ismerőse, hogy a szerelmesek ismét rosszban vannak, sőt, a babát is elvetették.

Fotó: Facebook

“Úgy tudom, Cristofel nagyon megharagudott Vivienre. Ahogy hallottam, most egyáltalán nincsenek jó viszonyban, ezért is nem kísérte el a castingra. Amikor Viviennél rákérdeztem a babára, röviden csak annyit mondott, hogy elvetették” – mondta az ismerős a lapnak.

Cristofel és Vivien egyelőre hallgatnak és nem hajlandóak semmiféle bizonyítékot mutatni, hogy valóban terhes (volt)-e a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik