Szórakozás

Halált kívánnak Hajdúék családjára

sarka-kata(2)(3)(960x640).jpg (sarka kata, )
sarka-kata(2)(3)(960x640).jpg (sarka kata, )

Sarka Kata mélységesen megdöbbent azon a hozzászóláson, amelyben valaki arccal, névvel kívánja családja halálát.

Egy egyszerű, baktériumfertőzésről szóló cikk váltott ki olyan indulatot valakiből, hogy azt írta saját arcát, nevét vállalva: “Remélem, az egész család kihal… Az lenne csak a hír.”

Sarka Katát természetesen nagyon érzékenyen érintette az eset: “Jó reggelt! Tegnap reggel felhívott a Bors-tól egy újságíró, hogy megyek-e délután a sportrendezvényre, aminek a meghívóján rajta vagyok. Mondtam, hogy sajnos nem, mert itthon kell lennem a gyerekekkel meg a Petivel, mert betegek. Ebből lett mára egy teljesen korrekt cikk, ami alatt az egyik hozzászólás az, hogy inkább halna meg a családom! Elképesztő! N. László a kedves ember neve! Hát én is hasonló jókat kívánok számára!” – írta ki Facebook oldalára Kata, kiírva a férfi teljes nevét.

Forrás: Facebook

“Azért írtam ki a nevét, hogy az ismerősei, és az én ismerőseim is lássák, milyen emberről van szó. A kritikát jól bírom, de ilyen még nem fordult elő, hogy valaki a családom halálát kívánta volna merő gyűlölködésből. Ez nem fair dolog, hanem aljasság” – mondta a Hír24 megkeresésére a fogyókúrás titkait megosztó Sarka Kata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik