Szórakozás

Óriási kamuval növeli a nézettséget a Frizbi

De legalább Hajdú Péternek van humorérzéke.

Már napok óta lehetett látni a Frizbi promóját, ahol Markos György magából kikelve leönti egy pohár vízzel a pizzériatulajdonos Mr. Frizbit azaz Hajdú Pétert.

Már ekkor lehetett sejteni, hogy valami nem stimmel, de a tegnap esti adásnál bebizonyosodott, hogy a balhé egy óriási, megrendezett kamu volt, de bizonyos részeknél legalább jót röhögött az ember.

“Nem a bulvárnak kell élni” – kezdte a műsorban Markos, aki elárulta, hogy nem szeretne celeb lenni és nem véletlenül nem szerepel mostanában. Láthatóan egyre “dühösebb” lett Hajdúra, aki behívta a következő vendéget, Nádas Györgyöt. Ekkor szabadultak el az “indulatok”.

Fotó: TV2

“Öreg..te keresed a bajt. Arról volt szó, hogy ketten beszélgetünk. Szar helyzetbe hoztál” – mondta Markos Hajdúnak, majd hozzátette, hogy már nem csodálja, hogy a műsorvezetőnek annyi balhéja van. Később Hajdú kontrázott és magányos vénembernek nevezte a humoristát, majd a vitába Nádas is beszállt. Szó szót követett, míg végül Markos leöntötte Hajdú, majd a műsorvezető Nádast is kiakasztotta és tőle is kapott egy pohár vizet.

A következő pillanatokban a három szereplő eltűnt és dulakodást hallhattunk a háttérben, végül újra megjelentek szakadt ruhában és Hajdú csak annyit kérdezett, hogy akkor ugye eljöttök a szilveszteri műsorba?! Majd mindhárman összeölelkeztek.

No, ez a műbalhé talán tényleg segít a Frizbi nézettségén, szerintünk egyébként vicces volt. A kedvencünk, amikor Nádas azt mondta Hajdúnak: Csináld egyedül a műsort, vagy a serpáddal!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik