Szórakozás

Sorban állnak a jelentkezők Hajdú Péter pizzériájában

Nem tervezi, hogy átnyergel a vendéglátásra, de ha úgy alakul, akkor sem dől össze a világ – mondja a frissen nyitott pizzériájáról Hajdú.

Hajdú Péter már korábban nyitott egy bisztrót, ám a napokban megnyitotta első pizzériáját is, közvetlenül másik üzlete mellett.

“A bisztró nagyon jól ment, mellette pedig volt egy ingatlan, ami sok minden volt már. Működött ott zöldséges, pékség, delikátesz. Még régebben megvásároltam azt az ingatlant is, a delikátesz tulajdonosa pedig tőlünk bérelte. Amikor felmondta a bérleti szerződést, úgy döntöttünk, hogy mi magunk üzemeltetünk majd itt valamit. Felmértük a környéket, mire lenne igény, és kiderült, hogy egy házhoz szállítós pizzériára, úgyhogy belevágtunk” – mesélte az üzlet megnyitásáról a Hír24-nek Hajdú Péter, aki azt is hozzátette, rajtuk kívül Törökbálint ezen részén szinte senki nem vállalkozik.

Hajdúék nem tartják kizártnak, hogy bővítik a repertoárt még valamivel, ám egyelőre azt szeretnék, ha a meglévő bisztró, és most már a pizzéria is, működne. Az étterem megnyitásáról szóló Facebook-bejegyzéshez rengeteg komment érkezett: mindenki a Frizbi műsorvezetőjénél szeretne munkát vállalni.

“Előfordult már olyan, hogy pont így találtunk munkaerőt. Én minden ilyen jelentkezést továbbítok a HR-es kollégának. Anyagilag természetesen az én fennhatóságom alatt áll az üzlet, de a vendéglátás egy külön szakma, úgyhogy ezt a szakemberekre bízom. Sokan érdeklődtek arról is, vajon lesz-e update-pizza, de egyelőre nem tervezünk ilyen. Katán kívül még ketten jelezték a környékről, hogy lenne erre igény: Havasi Balázs és az angoltanárom” – tette hozzá a nemrégiben luxuslakását is megmutató Hajdú Péter, aki nem tervezi, hogy végképp beszippantja őt a vendéglátás, ám ha így alakul az élete, akkor sem dőlne össze a világ, bár az első szerelem mindig is a tévé marad – mondja.

Fotók: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik