Szórakozás

Majka kiosztotta Gesztit és Csiszárt

Az ózdi rapper nem kímélte sem a rádióst, sem Gesztit.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy álla abál Majka és Csiszár Jenő között. Az ózdi rapper nemrég megjelent könyvében ugyanis megemlíti, hogy szerinte Csiszár felé irányuló ellenszenvével magyarázható, hogy a Class FM nem játssza a dalait. Csiszár Majka vádjaira reagálva kifejtette, hogy szerinte szakmai butaság lenne szimpátia alapján dönteni, és hozzátette, hogy szerinte nem véletlen, hogy épp Majka könyvének megjelenése idején pattant ki a botrány. Az ózdi fenegyereknél Csiszár válasza megint kiverte a biztosítékot és ismét odaszólt neki.

“Teljesen igazad van abban, hogy mindössze egyszer találkoztunk. Akkor viszont vállalhatatlanul gőgös es arrogáns voltál. Ezért mondtam, amit mondtam. Nem kell nekünk hetente többször találkoznunk, hogy véleményem legyen rólad. Vagy szeretnéd esetleg ,hogy együtt töltsük a kedd estéket egy meghatározott ideig mielőtt megítéllek? Szakmai butaság az, hogy valaki kimondja azt, ami a szeme előtt történik? Amikor azt mondom ,hogy te vagy az atyaisten a rádióban, és te döntöd el melyik dal mehet avagy sem ,nem feltétlen arra gondolok ,hogy ezt meg is teszed. Nem arra gondolok, hogy mindegyik irodában, mindegyik széken te ülsz! Elég az, ha tudjuk ,hogy megtehetnéd. Elég az , ha némelyikre nótára azt mondod időnként ,hogy nem. Ez nem mehet! “Rádiós füllel ez nem pálya”!! Hiszen az a 23millió kattintás az nem célcsoport .. A 10 ezres nagyságrend , na az a célcsoport!! Abban van az erő! Ha ezt egy tematikus adó programigazgatója mondja, ahol komolyzenét sugároznak egész nap, akkor az oké. De elég “sovánka” érv egy könnyű zenét játszó kereskedelmi rádiótól” – osztotta ki Majka ismét Csiszárt a Facebook-oldalán.

Majka nem kímélte Gesztit sem, és felrótta Csiszárnak, hogy az X-Faktor mentor dalát, amiben épp őt szapulja, simán játszotta a Csiszár által vezetett rádió, holott a műfaj közel áll az ő dalaihoz.

“A műfajjal van baj, azt mondod. Persze Gesztinek lehet teret adni. Mert ugye az nem rap. Ő olyan gyönyörűen énekel. Az mar más kérdés, hogy a Geszti “művészúr” által létrehozott (Költőtroll) című számot, amiben véletlenül pont engem szapul, miért nálatok lehet először hallani? Hiszen a HipHop az elkapcsolási tényező!! Te mondtad! Ráadásul azt hiszem pont a te műsorodba volt a debütálás.. Gondolom, ennek sincs semmi személyes oka.  Azt kérded, miért nem játssza a többi rádió a zenéinket??? Melyik Jenő? A Petőfi játssza, a vidéki rádiókon mindig a legtöbbet játszott dalok között vagyunk. Melyik rádiókra gondolsz Jenő? A külföldiekre??  Azok tényleg nem játsszák…” – fakadt ki Majka.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik