Szórakozás

Csiszár: Majka vádja szakmai butaság

Csiszárt nemrég Majka egész egyszerűen egy sutyerák parasztnak nevezte, ami már sok volt a rádiósnak, ki is akadt az ózdi rapperre.

“Én már azt is olvastam tőle egy magazinban, hogy egy nagyképű, felfuvalkodott rossz arc vagyok. Szerintem azóta ő is érzi, hogy ezekkel a nyilatkozatokkal kicsit túllőtt a célon. Ő már van annyi ideje a sarkon, hogy rádöbbenhetne, aki közszereplő, azt anélkül vindikálhatják, hogy személyesen ismernék. Én végtelenül sajnálom, hogy rólam ez a véleménye, de őszintén megmondom, mindössze egy alkalomra emlékszem, hogy mi találkoztunk. Viszont azt rosszul gondolja, hogy egy napi két és félmilliós hallgatottságú rádióban majd egy ember személyes ízlése befolyásolja, hogy milyen zenék mehetnek, és mik nem adásba. Ez egyszerűen szakmai butaság, és semmi valóságalapja sincs” – mondta a Velvetnek Csiszár Jenő.

Csiszár szerint Majka nem véletlenül épp most rukkolt elő ellenszenvével, ez ugyanis szerinte a könyve megjelenése miatt lehetett.

“Ha jól láttam a hirdetésekben, ő azzal reklámozza a könyvét, hogy lerántja benne a leplet arról, hogyan működik a kereskedelmi televízió, és kik irányítják a kereskedelmi rádiókat. Megmondom őszintén, én ismerek egy-két tévétulajdonost, de még ők sem mernek ilyet állítani. Egyébként is, én már egy idős ember vagyok, és nem először próbálnak az én nevem bedobásával hírverést csapni egy könyvnek. Ezért sem lehet véletlen, hogy ez az egész pont akkor történik, amikor neki könyvmegjelenése van” – tett hozzá Majka vádjaival kapcsolatban Csiszár.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik