Szórakozás

Visszatér az X-Faktorba a letiltott Kistehén zenekar

Korábban letiltották őket az X-Faktorból, a Kistehén zenekar azonban most mégis visszatér a műsorba. Az együttes frontembere, Kollár-Klemencz László a Hír24-nek azt mondta, akkor is a saját útjukat járják, ha emiatt a rajongók esetleg kiakadnak.

Mint ismert, az X-Faktor egyik korábbi adásában, a Kistehén lett volna az extra produkció, de az RTL programigazgatója, Kolosi Péter szerint azért nem kerülhetett a csapat végül adásba, mert a daluk kiverte a biztosítékot.

Az Olyan izé vagy című szám pár sora egyébként így hangzik:

Olyan hülye vagy, nagyon hülye vagy

Olyan hülye vagy, vagy nagyon hülye vagy

Olyan izé vagy, nagyon izé vagy

Olyan izé vagy, vagy nagyon izé, nagyon izé vagy.

Most a csapat visszatér majd az X-Faktor hétvégi döntőjében a színpadra és egy teljesen új dalukat adják elő.

“Már korábban is volt arról szó, hogy esetleg bepótoljuk a letiltott fellépést az X-Faktorban” – kezdte Kollár-Klemencz László a Hír24-nek.

“De megmondom őszintén komolyan elgondolkodtunk azon, hogy újra elmenjünk-e. Végül azért döntöttünk úgy, hogy itt mutatjuk be a dalunkat, mert rengetegen nézik ezt a műsort, annak ellenére, hogy sokan tagadják.” – magyarázta az együttes frontembere, aki bevallotta, hogy már az első meghíváson is csodálkoztak, hisz szerinte a Kistehén a szubkultúra része és nem tartoznak a kommersz előadók közé.

Krisztiánt arról is kérdeztük, hogy számít-e arra, hogy a rajongóik kiakadnak amiatt, mert elfogadták egy kereskedelmi csatorna meghívását.

“Az ilyen dolgokat bele kell kalkulálni, de őszintén szólva, nem akarunk megfelelni senkinek. Azt csináljuk, amit zsigerből érzünk. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a Kistehén rajongói elég elvetemültek, helyre tudják tenni magukban, hogy miért döntöttünk így. Amúgy ha az Olyan izé dalunk kiverte a biztosítékot, akkor a Milyen kár még jobban ki fogja és tuti bejön majd a rajongóiknak is” – tette hozzá a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik