Szórakozás

Vérszerződéssel, meztelenül nősül Frabato

A boszorkánymester hamarosan feleségül veszi kedvesét, Virágot, méghozzá nem is akárhogy.

A TV2-n futó Édes Élet legújabb szereplője, Frabato boszorkánymesterként nem mindennapi esküvőt tervez. A boszorkányos esküvőn menyasszony és vőlegény is meztelen lesz, de isznak egymás véréből is. És hogy miért van erre szükség?

“Egy ilyen szertartás lényege a lelki kötés. Olyan ez, mint egy templomi esküvő a keresztény vallásúaknak, csak egyszer lehet ilyen az ember életében. A szertartás úgy zajlik, hogy meztelenül magunkra öltünk egy csuklyát, amit egy körbe rajzolt pentagramma közepére állva ledobunk magunkról és felöltünk egy újat. Ez azt jelképezi, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat és tisztán lépünk a jövőbe. Fontos eleme lesz a boszorkányesküvőnek a vérszerződés. Ennek során egy rituális pap mindkettőnk kezét megvágja és a vérünket összekeveri, majd ebből iszunk mindketten. Ez nem a testi kötődés miatt fontos, hanem a lelki kötés miatt: ezzel egy életre elkötelezzük magunkat egymás mellett” – mesélte a Hír24-nek Frabato, aki azt is elárulta, a jegygyűrűjük sem hagyományos karikagyűrű lesz: egy kinyitható gyűrűben tartják majd maguknál egymás hajtincsét.

Frabato menyasszonya, Virág nem vonakodott a szertartástól. A vőlegény szerint menyasszonya nyitottan, kíváncsian áll a boszorkány valláshoz.

“Virág a keresztény vallásban hisz, de azonosul az én hitemmel is. Tulajdonképpen három esküvőnk lesz: egy boszorkány szertartás szerinti, egy keresztény templomi és egy buli a barátokkal Las Vegasban. Mivel én nem vagyok megkeresztelve, egy felkészítő tanfolyamra kell majd járnom, de ahogyan Virág értem, úgy én is megteszem őérte azt, amit ő szeretne” – tette hozzá a saját halálát is megjósoló Frabato, aki azt is elárulta, nászútjuk sem lesz hagyományos, ugyanis egy motoros túrára indulnak, és végigjárják a híres 66-os utat is.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik