Szórakozás

Frabato: Tragikus halál vár egy magyar sztárra

Stohl András hamarosan visszatér az RTL Klubhoz, egy álompár elválik és egy ismert magyar sztár halála megrázza az egész országot. Dióhéjban ezek várhatók a jós szerint 2013-ban a hazai celebvilágban.

Frabato tudja és el is mondja, mit mutat a kártya, mi várható a magyar hírességek háza táján ebben az esztendőben. Bár elég sok szörnyűség esett meg 2012-ben is, ez mind semmi ahhoz képest, ami idén várható. A boszorkánymester azt mondja, nem maradhatott el büntetlenül a világvége, ennek 2013-ban isszuk meg a levét. Ha nem is mi, de a magyar celebek tuti.

Frabato szerint ugyanis sem nyugalmas, sem szerencsés nem lesz a magyar sztárok idei esztendeje. Az egyik pár, akinek kapcsolata ma még megingathatatlannak tűnik, 2013-ban teljesen tönkremegy, a celebpár botrányosan válik majd el egymástól.


(Forrás: TV2)

Ennél sokkal félelmetesebb, hogy jósunk szerint az egyik magyar sztár váratlanul meg fog halni. A tragédia az egész országot megrázza majd, mindenki megdöbben.

A jós nem árulta el teljesen a jövőt, nem mondta el, kikről van szó. Bár igazság szerint mi sem vállalnánk, hogy az érintettek tőlünk értesüljenek arról, hogy idén tragikus események várnak rájuk.

Az idei év nagy nyertese Stohl András lehet, akivel kapcsolatban azonban szívesen beszélt konkrétumokról is. Frabato úgy érzi, a színész hamarosan visszakerül az RTL Klubhoz. Stohl újraképernyősítése problémamentes lesz, élete pedig egyre inkább felpörög majd.

Konklúzió: a 2013-as sem lesz egy unalmas év.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik