Szórakozás

Zámbó Jimmy halálával viccelődik az Irigy Hónaljmirigy

irigy hónaljmirigy (ihm)
irigy hónaljmirigy (ihm)

Az énekes fia szerint a mirigyesek meggyalázták édesapja emlékét.

Valószínűleg nem csak Zámbó Krisztiánnál, hanem rajta kívül még sokaknál kiveri a biztosítékot az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipje, a Mulat a király, amelyben egyértelműen Zámbó Jimmy máig tisztázatlan halálát karikírozzák ki. Mint ismert, Jimmy 2001-ben hunyt el, a hivatalos verzió szerint véletlenül fejbe lőtte magát, azután, hogy egy kakas kukorékolása miatt dühbe gurult és többször kilőtt az ablakon. A Zámbó család érthetően felháborodott azon, hogy a tragikus éjszakát a mirigyesek egy viccesnek szánt videoklippel idézik meg.

“Legurul a földre a korona, mi?! Hát közlöm, hogy az én testvérem fejéről sosem fog legurulni a korona, mert mindig a fején lesz! A testvérem a világegyetem egyik legnagyobb tehetsége, olyan, mint az úszásban Cseh Lacika vagy a fociban Puskás. Kikérem magamnak, hogy – akár viccből is – bárki megfossza őt attól a tróntól, ami csakis őt illeti. A halálán viccelődni mindennek az alja. Gondolhatják, milyen érzés nekünk ezt visszanézni! Egyesek jót nevetnek, nekünk meg kitépik a szívünket” – mondta indulatosan a Borsnak Zámbó Marietta, az énekes húga.

Zámbó Krisztián szerint a mirigyesek meggyalázták apja emlékét.

“Az apám úgy halt meg, hogy azt hitte, baráti viszonyban van a mirigyesekkel. Rohadt nagy csalódás ez most nekem! Szégyelljék magukat! Meggyalázni egy halott embert? Ennyit ér az összes ember közülük!” – fejtette ki indulatosan Krisztián, akiről nemrégiben azt írták, öngyilkos akart lenni.

A mirigyesek szerint ugyanakkor ennyi még belefér a humorba.

“Nem gondolnám, hogy túllőttünk a célon. Tényszerű, ami Jimmyvel történt, azt mutattuk meg a klipben. A kisfilm egyébként arról szól, hogy a Király halála után jönnek a trónkövetelők, Lagzi Lajcsi, Fásy Ádám és a többiek. Sajnáljuk, ha a Zámbó családot megbántottuk, nem ez volt a szándékunk, és véleményem szerint amennyit mutattunk, az még bőven belefér a humor műfajába. Teljesen egyetértünk Zámbó Mariettával, hiszen a klipben mi is azt mutatjuk be, hogy hiába próbálnak a szórakoztató műfaj felkapott sztárjai királyok lenni, messze meg sem közelítik Jimmy tehetségét. Ha valaki végignézi a videót, akkor ez egyértelműen ki is derül. A klip eleje nem paródiának készült, csupán a történet felvezetése. Nem szerettünk volna ezzel senkit megbántani” – magyarázta Sipos Peti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik