Szórakozás

Zámbó Krisztián: Mindenki tudta, hogy esélyes vagyok az X-Faktorban

Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (Zámbó Krisztián)
Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (Zámbó Krisztián)

Az énekes nem indulna újra tehetségkutatón, azt mondja, ezt az esélyét már eljátszotta. Az azonban mindenki számára világos volt, hogy komoly eséllyel indult.

Zámbó Krisztián túltette már magát az X-Faktor kudarcán. Az énekes azt mondja, bár sokan vádolták meg azzal, hogy csak az édesapja miatt jutott be a tehetségkutatóba, a háttérben mindenki tisztában volt vele, hogy tehetséges és komoly esélye van a győzelemre.

“Bár sokan mondták, nem az édesapám miatt jutottam el addig, ameddig az X-Faktorban. Nyilván felhasználtam valamennyire ezt a tényt, de ki ne tette volna? Az azonban biztos, hogy a háttérben a csatornánál is mindenki tudta, érezte, hogy tehetséges vagyok, és van esélyem a versenyben. Ezt már csak azért is merem így állítani, mert amikor én ott voltam a válogatón, volt ott még két másik ‘sztárgyerek’ is, akik csak a táborig jutottak. Nem elég tehát ismert ember gyerekének lenni a sikerhez” – mondta el a Hír24-nek Zámbó Krisztián, aki azt is hozzátette, sajnos nem tudott élni a lehetőséggel, ami szerinte annak köszönhető, hogy nem volt elég felkészült.

Zámbó Krisztián nem bánja ugyan, hogy elindult az X-Faktorban, ám még egyszer nem vállalná.

“Én már eljátszottam az esélyemet, most hova és minek menjek megint tehetségkutatózni? Tisztában vagyok magammal, még ha mások nem is így látják. Bár nem akarok már ilyen műsorokban indulni, nem adom fel, és tovább építgetem a zenei karrierem. A fellépéseimen azt hiszem már bizonyítottam, és nagyon sokan szeretnek” – mesélte Krisztián, aki azt is hozzátette, párjával jövőre szeretnének összeházasodni, ám a babával még egy kicsit várnak. – “Én már 34 éves vagyok, felkészültem az apaságra, a kedvesem viszont még csak 23. Ő is felkészült és szeretne is babát, de én úgy gondolom, hogy előbb alapozzuk meg a jövőnket, mert ha megszületik a baba, az első években az édesanyjára lesz leginkább szüksége.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik