Szórakozás

Jimmy édesanyja: “Imádkozom, hogy a fiam mellett lehessek”

A rajongó szeretet túlélte a "királyt", de megannyi megnyilvánulása sokszor már teher a család számára. Az énekes édesanyja rengeteg emberben tartja a lelket Jimmy tragédiája óta, ám mindannyiszor a saját sebeit szakítja fel, amikor meghallgatja őket...

Nincs az rendjén, ha egy anya túléli gyermekét – vallja a 87 éves Anna néni. Betölthetetlen az űr, és feldolgozhatatlan a gyász. Az élet persze, mondják, megy tovább. Jimmy édesanyja nem felejteni szeretne, csupán annyit kér: ne emlékeztessék mindennap arra a szörnyű éjszakára, a végzetes lövésre… Nem arról van szó, hogy Anna néni el akarja felejteni a múltat, de nem jó a lelkének óráról órára újraélni a történteket, nap nap után. Zámbó Jimmy – akit a rajongók szentté is akartak avatni – édesanyja a Storynak azt mondta, már csak azért imádkozik, hogy a fia mellett lehessen.

Anna néni a Story magazin e heti számában tovább mesél jelenlegi életéről és arról, hogyan éli meg a rajongók mindennapos telefonhívásait!

Fotó: Archív

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!