Szórakozás

Apuka lesz, és elhagyja az országot VV Cristofel

A verés emléke már a múlté: Vivien, a volt valóságshow-szereplő barátnője ma már boldogan várja közös babájukat.

VV Cristofel szeretné, ha az emberek elfelejtenék végre a botrányait. Mint arról korábban már beszámoltunk, a volt villalakó nem csak VV-s szerelmét, Veronikát verte meg, de nemrégiben jelenlegi kedvesét Vivit is úgy helybenhagyta, hogy a lány kórházba került. A viharos kapcsolat nemrégiben új fordulatot vett: a szerelmesek kibékültek, Vivi elfeledte a sérelmeket, Cristofel pedig megfogadta, hogy többet nem emel kezet nőre. Most pedig itt az újabb hír: a volt villalakó kedvese kisbabát vár.

“Nem akartunk még erről beszélni, mert veszélyeztetett terhes Vivi. Nem szeretném, ha idegeskedne, úgyhogy erről nem is nagyon akarunk többet beszélni. Akartuk ezt a babát, és nem állunk meg egy gyereknél, lesz testvére is. Valahogy mindketten fiúban gondolkodunk, én máris úgy emlegetem, hogy a kis Cristofel” – mesélte a StoryOnline-nak Cristofel, aki azt is hozzátette, 21 évesen érettnek érzi magát az apaságra.

Cristofelt jelenleg Németországban recepciósként dolgozó kedvese tarja el, a volt villalakó azonban azt mondja, ez nemsokára megváltozik.

“Már alakulnak a terveink, és hamarosan Németországba költözünk, ahol egy magyaros vendéglőt és lokált nyitunk. Szeretnénk családi házat is majd, úgy érzem, sínen van végre az életünk, nagyon boldogok vagyunk együtt. Szeretnék addig vele lenni, amíg csak lehet, ő életem szerelme” – tette hozzá lelkesen Cristofel.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik