Szórakozás

Balázs: Van olyan, aki meg akar ölni!

Sebestyén Balázs kifejtette a véleményét a Vundersőn és Zuperszexi kilenc adásáról.

A Vundersőn és Zuperszexi talán az első igazán nagy pofon Sebestyén Balázsnak, ugyanis ez az a műsor, amit nem mondhatunk egyértelmű sikernek. Bár Balázs többször hangoztatta, hogy nem szereti a bulvárt, mégis sikerült egy vérbeli bulvárműsort csinálnia..Ezzel persze nincs is gond, de ettől még tény, hogy a Vundersőn nem volt mindent elsöprően népszerű. Hogy lesz-e folytatás arról megoszlanak a vélemények, de egyelőre úgy tűnik, Vadon János és Balázs még várhat arra, hogy közösen vezessenek műsort az RTL Klubon.

A Fókusz tegnapi műsorában Balázs pedig kifejtette, hogy mit gondol az elmúlt kilenc adásról.

“Ez egy saját gyerek elindítása, itt vannak negatív kritikák, itt van olyan akinek nem tetszik, valaki mást vár, van olyan aki meg akar ölni, mert jézusom, ez mi volt…” – magyarázta Balázs, aki azt is beismerte, hogy elég nagy kísérletezés volt a elején, míg a végére igazán ráéreztek.

“Nem tudok legcikibb helyzetet kiemelni, és sok vendég szimpatikus volt. A Borost például nagyon kedveltük, bár ő ugye egy kicsit mártírrá vált a végén”  – mondta Balázs, míg Jani természetesen próbált vicces lenni.

“Én a forgatások alatt többször azt éreztem, hogy Balázs csak vendég a saját műsorában, szóval én őt mondanám a kedvenc vendégemnek” – tette hozzá Jani, aki azt is elárulta, hogy mi volt számára a legkellemetlenebb helyzet.

“A legkellemetlenebb az volt, amikor rájöttünk, hogy az RTL komolyan gondolta, hogy mi ketten újra műsort vezessünk.”

Értjük a humort, de azért ez elég magas labda, de vajon mit gondolnak erről a Hír24 olvasói? Várjuk kommentben. Nekünk amúgy volt olyan adás, ami tetszett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik