Szórakozás

Istenes Bence kigolyózza Sebestyén Balázst az RTL-től?

Sebestyén Balázs (Sebestyén Balázs)
Sebestyén Balázs (Sebestyén Balázs)

Lapértesülések szerint Istenes Bence vezeti majd a VV6-ot, Sebestyén Balázs pedig egyelőre nem rúg labdába a csatornánál.

A Blikk információi szerint Istenes Bence kapja meg a VV6 műsorvezetését, ami már csak azért is nagy feladat, mert napi szinten kell majd bizonyítania a műsorvezetőnek. Az RTL Klubnál egyelőre nem erősítették meg a lap értesülését, annyi azonban biztos, hogy ha Sebestyén Balázs elől elhappolja ezt a posztot Istenes, a Vundersőn és Zuperszexi megszűnése után egy ideig biztos nem rúghat majd labdába Balázs a csatornánál, új műsortervről ugyanis egyelőre nincs szó.

Istenes Bencét egyre több és komolyabb feladattal bízza meg a csatorna, Balázs pedig a Vundersőn után egyelőre csak a rádiós munkájára hagyatkozhat. Bár korábban több sikeresnek mondható műsort is vezetett az RTL-en, és ő vitte a VV negyedik és ötödik szériáját is, úgy tűnik, a Vundersőn után egyelőre nem osztanak neki lapot. Istenes Bence nem titkolja, hogy szívesen vezetné ő a ValóVilágot.

“Egyelőre nem kértek fel a vezetésére, de szívesen vállalnám. Persze a ValóVilág olyan műfaj, ahol napi szinten kell bizonyítani, ami már sokkal komolyabb kihívás egy műsorvezetőnek. De természetesen örülnék, ha engem kérnének fel” – mondta a Blikknek Istenes Bence.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik