Szórakozás

Vállalhatatlan káromkodásokkal búcsúzott a Vundersőn és Zuperszexi

A 16-os karika kevésnek bizonyult a Vundersőn utolsó adásához. Gyerekprostizás, csúnya szavak és egymás kemény savazása repkedett a műsorban.

Puzsér Róbert volt a Vundersőn és Zuperszexi egyik vendége az utolsó adásban, aki rögtön gyerekprostizással indított, miután Sebestyén Balázs megjegyezte neki, hogy valószínűleg nem elmélyülni utazik néhány hónapra Thaiföldre a 14 éves kislányok közé. Puzsér erre megjegyezte: “Sok mindent elárul az emberről az asszociáció. Nekem például nem a gyerekprostituáltak jutnak először az eszembe Thaiföldről, Balázs.” Nem sokkal később pedig az is kiderült, miért érzi úgy Puzsér, hogy el kell hagynia Magyarországot.

“Nincs meg az a kép, amikor a bohóc arca fehérre van festve, rajta egy festett mosoly, és a porondon nevettet, szórakoztat és táncol, közben meg belülről sír? Többek között ezért megyek Thaiföldre, mert ebből van elegem” – magyarázta meg tervezett távozási szándékát a műsorban Puzsér, aki természetesen nem bírta ki, hogy Hajdú Péterre ne ejtsen el ismét egy-két megjegyzést.

Ennyivel azonban nem érték be, a későbbiekben jött még p*ncizás, g*cizés, k*rvázás, lóf*szozás és a szexuális módozatok képletes kitárgyalása. Bár a műsort a késő esti órákban sugározták, így gyerekek remélhetőleg nem is láthatták, de néhol minden bizonnyal még a felnőttek is belepirultak a nyílt szóhasználatba, és az indokolatlan káromkodásokba. Ezt egyébként Vadon Jani kezdte el azzal, hogy a Csillag születik előtti és utáni időszakról ezt mondta Puzsérnak: “Miért nem mondtad az interjúban, hogy ha az lennék, aki régen, akkor sokkal kevesebb p*ncit láthatnék, mint a Csillag születik óta.” Puzsér nem késlekedett a válasszal: “Nem volt behozni való, egy állandó jelenlét volt a p*nci környékén, amit a média azóta is követ” – fejtette ki, majd hozzátette: “Te Balázs, az az igazság, sokkal több p*ncit nyaltál, mint én. Ettől nagyobb ember vagy.”

Később a szexhirdetések is szóba jöttek, amit szintén részletesen taglaltak a műsorban, többek között a kormoránnal való szexet, amitől most megkíméljük a Hír24 olvasóit. Majd egy cifrával zárta: “Így k*rvulunk, úgy k*rvulunk, g*ci. Ez nagyon f*sza. A k*rva anyám, de g*ci magasan vagyok.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik