Szórakozás

Keményen beszóltak Alföldinek

Alföldi Róbert  (alföldi róbert, )
Alföldi Róbert  (alföldi róbert, )

Istenes Bence nemcsak Van Damme-nak vágott oda a tegnapi X-Faktorban, hanem Alföldi Róberttel szemben is megengedett egy kemény poént.

A szombati X-Faktor 9. adása a Kedvencek éjszakája nevet kapta, aminek értelmében az énekesek a saját és mentoruk kedvenc dalait adták elő. A nézők kedvence viszont kivételesen nem az egyik versenyző lett, hanem Istenes Bence.

A sokat szidott műsorvezető először a kamionos Van Damme spárgának adott új értelmet hathatós kameratrükk és kaszkadőr segítséggel. De akármennyire is kamu volt, mint Ördög Nóri tavalyi szaltója, az ötlet ült és szórakoztató lett a végeredmény.

Bence legnagyobb dobása viszont nem ez volt az est folyamán. Danics Dóra második egyéni produkciója előtt ugyanis nem Geszti Péternek dobta oda a labdát, hogy promózza énekesnőjét, hanem Alföldi Róbertnek szólt, hogy „Ők következnek”. A poén természetesen mindenkinek tetszett csak a mentorált nékül maradt célpontnak nem. Szóval Istenes végre elkezdett együtt élni a műsorral – három adással a vége előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik