Szórakozás

X-Faktor: Lili és Fat Phoenix párbaj lesz?

Alföldi Róbert és Szikora Róbert mentoráltjait küldenék párbajozni az X-Faktor nézői.

Az X-Faktor végén kiderült, hogy az összes mentornak van félnivalója a vasárnap esti párbaj előtt. Bár neveket nem említettek, de a szombat esti szavazatállás alapján a nézők Szikora Róbert és Alföldi Róbert mentoráljait küldenék párbajozni. Lilu elárulta, hogy Geszti egyik versenyzője a legrosszabb három között van. Tóth Gabi sem nyugodhat meg, mert mentoráltja benne van a négy legkevesebb szavazatot kapott énekes között.

Tehát a szavazatok szombati állása szerint jó esély van arra, hogy Alföldi valamelyik versenyzője, Batánovics Lili vagy Péterffy Lili párbajozzon. Mindkét lány csinos volt és jól teljesített, nem volt erőtlen a produkciójuk, bár kedvenc kritikusunk Szikora Robi szerint P. Lili olyan volt mint egy francia krémes, amit ha nyomkodunk, akkor oldalt kijön a krém. Ha valaki megfejtette, hogy ezzel kapcsolatban pontosan mire utalt az R-GO frontembere, kérjük mindenképpen írja meg kommentben.

Ugyanakkor Szikora sem dőlhet hátra, ugyanis az egyik csapata veszélyben van, mi a Fat Phonixre tippelnénk, akik úgy gondolták, hogy a nézők értékelik majd, ha átdolgozzák a Éjjel-Nappal Budapest napi sorozat főcímdalát. Az eredetit egyébként pont Tóth Gabi énekli.

Fotó: RTL Klub

“Nagyon elmebeteg volt, azt viszont nem mondanám, hogy jobb volt mint az eredeti” – mondta a srácoknak nevetve Tóth Gabi, aki talán most volt a legcsinosabb, hosszú, fehér, alul-felül kivágott ruhájában.

Gabi természetesen végig nagyon szurkolt a mentoráltjainak: Csordás Ákos ezúttal is hozta a formáját és nem okozott csalódást, míg Szabó Ádám felszabadult volt a színpadon, bár táncolni még mindig nem tud.

Geszti Péter ma este a szokásosnál is kritikusabb volt, saját versenyzőjének Bozsek Márkot alaposan lehúzta:
“Nem énekeltél jól, a mentortársaim kíméletesek voltak veled” – mondta Geszti. Hogy végül kiknek nem szavaztak bizalmat a nézők, az a ma esti X-Faktor után kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik