Szórakozás

Pucér fotókkal bombázzák Brasch Bencét

Az énekes vígan éli a szinglik életét, és most nem is keres komoly kapcsolatot. Az egyéjszakás kalandok azonban nem érdeklik.

Brasch Bence Lolával való szakítása óta egyedülállóként éli a mindennapjait, és azt mondja, jól is van ez így. Az énekes egyelőre nem tervez komoly kapcsolatot, a lányok nyílt felajánlkozására azonban nem vevő. Márpedig a rajongók bombázzák a levelekkel, és az sem ritka, hogy egy-egy ruhátlan fotót vagy egy nyílt ajánlatot talál a levelei között.

“Sok levelet kapok, és ezek között vannak olyanok is, amiben azt írják lányok, hogy egyéjszakás kalandot szeretnének. Volt néhány meztelen kép is, de ezekre én nem vagyok vevő, nekem ez egyáltalán nem jön be. Olyan lány is akadt, aki vidéki lévén azt mondta, feljön Budapestre, én pedig vezessem végig a városon” – mesélte a Hír24-nek az érettebb lányokat kereső Bence.

Az énekes azt is elárulta, jobban szereti, ha ő kezdeményez, amikor egy lány tetszik neki.

“Ha tetszik egy lány, akkor kezdeményezek. Most élvezem ezt az időszakot, hogy minél több lánytípust megismerhetek, nem vágyom most komoly kapcsolatra. De mindezek után akármilyen furcsán hangzik is, nekem egy kapcsolatban nagyon fontosak a belső értékek. Elképzelni sem tudnám, hogy olyan lánnyal beszélgessek tíz percnél többet, aki nem érdekes a számomra” – tette hozzá Brasch Bence.

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik