Szórakozás

Brasch Bence nem tudja, ki és miért szakított

Bence vagy nem akarja, vagy nem tudja megmondani, ki és miért szakított, mindenesetre abban legalább biztos, hogy Lolával való kapcsolatának vége. Exbarátnőjének nyilatkozatát azért cáfolta.

Sokat nem tudtunk meg Brasch Bence „őszinte” kitárulkozásából, amelyben szakítása okairól kellett volna beszélnie, annyi azonban kiderült, hogy azért némi okot ő is adott a szakításra.

„Elkezdtünk beszélni a problémákról és a beszélgetés közben alakult úgy, hogy szakítunk. Nyilván nem volt egy jó dolog, hogy reggeltől estig benn vagyok a színházban és kevés időt tudunk együtt tölteni. Amikor meg együtt töltjük az időnket, akkor meg nagyon fáradt vagyok, és nem tudok teljes mértékben vele lenni. Azt gondolom, most van itt az ideje, hogy véget kellett vetnünk a kapcsolatunknak” – mondta el az RTL Klub reggeli műsorában Brasch Bence, aki azért cáfolta exe fejtegetését szakításuk valódi okairól.

Fotó: Just Creative

Lola ugyanis a Feminának azt nyilatkozta, abból lett elege, hogy a színészfiú értékrendjében minden és mindenki fontosabb lett nála, ráadásul szerinte nem éppen szépen lett vége a kapcsolatuknak. Ezek szerint ami Bencének beszélgetés, az Lolának veszekedés. De legalább már ezt sem kell megbeszélniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik