Szórakozás

Teljesen összeomlott Paul Walker barátnője

Paul-Walker(430x286)(1).jpg (paul walker, )
Paul-Walker(430x286)(1).jpg (paul walker, )

Láthatóan nem találja a helyét a világban Paul Walker fiatal barátnője, aki képtelen felfogni, hogy szerelme nincs többé.

Kedden először lépett ki otthonról Jasmine Pilchard-Gosnell szerelme, Paul Walker szombati halálos balesete óta. A huszonhárom éves lány Walker családjával és legjobb barátaival találkozott a színész házában, hogy megvitassák a temetés körüli teendőket, és próbáltak vigaszt nyújtani egymásnak. Amire leginkább az egyetemi hallgatónak van szüksége, ugyanis lélekben és agyban teljesen összeomlott, és egyelőre képtelen tudatosítani magában a történteket. Még felöltözni sem volt ereje rendesen, mezítláb vezetett és járkált.

Jasmine maga is jelen volt a tragikus baleset előtti jótékonysági rendezvényen, ahol Paul egyik barátja közölte vele a szomorú hírt. Aminek hallatán a lány összeesett, de egy-két percen belül erőt vett magán, és elmondta Paul lányának, hogy mi történt. Meadow pedig azonnal a baleset helyszínére rohant, ahol végignézte, ahogy apját nem tudják kiszedni a lángoló roncsból.

Walker és Pilchard-Gosnell hét évvel ezelőtt ismerkedtek meg, amikor a lány még csak 16 volt, miközben a színész már 33. A nagy korkülönbségű kapcsolatukat mindkettejük családja elfogadta, és komoly terveik voltak a közös jövőjüket illetően. Paul feleségül akarta venni Jasmine-t, főleg miután látta, hogy mennyire jól kijönnek a lányával. Bár szinte egy korosztályba tartoznak, így ez nem meglepő. Paul apja azt mondta a hét elején, hogy Jasmine örökre a család tagja marad, és próbálnak segíteni neki a talpra állásban.

Fotó: Splash News

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik