Szórakozás

Sarka Kata: A gyerekek már nem kérdezősködnek Peti apukájáról

Hajdú Péter felesége Joshi Bharat ma délutáni műsorában mesél férje és apósa viszonyáról.

Hajdú Péter köztudottan nem ápol jó viszonyt az édesapjával. Sarka Kata úgy gondolja, ha lett volna arra esély, hogy kibékítse a két férfit, megtette volna, ám mivel azt látta, hogy a békülésre csak az egyik fél – azaz Hajdú Péter – nyitott, ő is feladta, hogy a két férfi valaha is kibékül.

“Ha azt láttam volna, hogy lehet javítani a viszonyukon, mindent megtettem volna azért, hogy kibéküljenek, ám erre semmi esélyt nem láttam, hiszen csak Peti volt nyitott a békülésre. A legutolsó kísérlete néhány éve történt, amikor is ajándékot küldött az édesapjának a születésnapjára. Nem is az a lényeg, hogy mi volt az ajándék, hogy mennyire drága, vagy olcsó volt, hanem maga a gesztus. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy Peti édesapja felhívta az egyik újságírót, hogy elmesélje, mivel szúrta ki a szemét születésnapjára a fia. Hozzátenném, hogy nem olcsó ajándék volt, de mint mondtam, nem is ez a lényeg, hanem a gesztus, ami sajnos nem ért célba. Ekkor tört össze Petiben a maradék apakép is” – mesélte a Hír24-nek Sarka Kata.

Kata azt is hozzátette, az ő szüleivel Hajdú nagyon jó viszonyt ápol, ám ez természetesen nem pótolhatja az édesapát.

“A szüleimmel nagyon jóban van Peti, az apukám és közte mindössze 12 évnyi a korkülönbség, ezért nagyon jól el tudnak beszélgetni, de ő persze nem pótolhatja az édesapát. Petinek úgy érzem, már nem hiányzik az apukája, nem is beszélünk róla otthon. Nemrég rákérdezett valamelyik gyerek Petinél, hogy ‘Apa, neked nincs apukád?’, mire Peti azt válaszolta: ‘De van, csak nem szeret engem.’ Nem tudom, egy kisgyerek hogy dolgozza fel ezt, de azóta nem hozták szóba a témát. Peti mindenesetre nagyon jó apuka, odafigyel a gyerekeire, nem úgy, ahogy annak idején rá az apukája. De szerencsére az édesanyja egyedül is nagyon jól helyt állt, ezért nem is érezte annyira az apa hiányát” – mesélte a nemrégiben fogyókúrás titkait eláruló Sarka Kata, aki azt is hozzátette, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, elmesélik majd nekik, miért nem látogatta őket az apai nagypapájuk.

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik