Szórakozás

Ötletek a tévéből[x]

24.hu
24.hu

2013. 11. 28. 19:17

Adventi időszak van. Minden a karácsonyról és az ünnepekről szól. A város kivilágítva, a boltok kirakatai feldíszítve, minden készen áll, hogy megünnepeljük a szeretet ünnepét.

A lázas készülődés mindenkire átragad. Mindannyian megpróbálunk rendet rakni az életünkben, a környezetünkben, kicsinosítani a lakásunkat, megfőzni a legfinomabb falatokat, hogy azt a néhány napot békésen, pihenéssel, a családdal töltsük el.

upc_lakas (hirdetés, )

Addig azonban még számtalan tennivaló van. Ajándékvásárlás, karácsonyfa díszítés, menüsor kitalálása, a lakás pompába öltöztetése. Ezekhez azonban jó ötletekre is szükségünk lehet. A UPC Direct műsorkínálata szerencsére az egész ország területén elérhető, és több mint 100 csatorna kínálatát hozza el az otthonunkba, így számos lehetőség kínálkozhat ötletek gyűjtésére. A Spekrum Home csatorna segítségünkre lehet, hogy tippeket gyűjtsünk ahhoz, hogyan is díszíthetnénk fel az otthonunkat. Ez az első és egyetlen lakberendezéssel, design-nal és kertészkedéssel foglalkozó tematikus csatorna, amely életünk egyik legfontosabb terével: az otthonunkkal és szűkebb környezetünkkel foglalkozik.

A karácsonyi ételekhez válasszuk a TV Paprikát. A TV Paprika gasztronómiai csatorna, és innen elleshetjük a legfinomabb karácsonyi fogásokat, és olyan menüvel lephetjük meg a családot, amiről nem is álmodnak.

paprika (hirdetés, )

Persze előfordulhat, hogy a sok teendőnk mellett nem éppen akkor van időnk tévézni amikor szeretnénk, ezért nyugodtan használjuk ki a UPC Direct karácsonyi DVR akcióját. Az ingyenes DVR szolgáltatásnak köszönhetően megállíthatjuk, visszatekerhetjük, vagy csak egyszerűen felvehetjük azokat a műsorokat, amelyekre kíváncsiak vagyunk. Gondoljunk csak bele, hogy egy bonyolultabb karácsonyi étel elkészítésekor milyen jól jön az, ha megállíthatjuk a főzőműsort minden alkalommal, mikor kicsit lemaradunk a műsorban szereplő mesterszakácshoz képest.

kép (hirdetés, )

De nemcsak ötleteket meríthetünk az ünnepi készülődéshez, hanem jókat szórakozhatunk is. Végre felvehetjük a kedvenc műsorainkat, a legkedvesebb filmjeinket, és mikor eljön a pihenés és a karácsonyi tévézés ideje, magunk dönthetjük el, hogy a csatornák aktuális kínálatával, vagy felvett kedvenc műsorainkkal kapcsolódunk ki.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.