Szórakozás

Sebestyén Balázsék aláztak

Élő adásban sértegették a HaHa egyik aktivistáját. A külsején és feltételezett nemi identitásán viccelődtek.

Tavasszal eljárást indított a Doboz nevű szórakozóhely ellen Teczár Szilárd, a HaHa egyik aktivistája, mert a nők ingyen mehettek be, a férfiaknak pedig belépőt kellett fizetniük. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság igazat adott neki, és ha a szórakozóhely nem megy bíróságra, 30 napon belül meg kell szüntetniük a kedvezményt. Teczárt nem az zavarta, hogy fizetnie kell a belépésért, hanem az, ahogyan a budapesti klubok a nőkről gondolkodnak – idézi fel az Index.

Itt jön a képbe a Morning Show, ahol Sebestyén Balázs Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel röhögtek a határozaton, majd a panaszt benyújtó Teczár külsején, vélt vagy valós tulajdonságain, illetve a nemi identitásán. „Nem az van, hogy Szilárd a pasikra gerjed?” „Csak kérdezem, nem állítom” – idézi Balázst a Magyar Narancsban megjelent reagálásában Teczár.

Az aktivista úgy véli, ezzel az egésszel nincs is nagyon mit kezdeni. „, Sebestyén Balázsnak nyilván annyi esze van, mint egy talicska málnaszörpnek, műsorvezető társai meg jobbára csak röhögni tudnak, illetve a Capella bár említésével viszik tovább a buzizós vonalat.” Teczár szerint Balázséknak bocsánatot kellene kérniük kijelentéseikért. Nem tőle, hanem azoktól, akiknek az identitását nevetség tárgyává tették, szitokszóként alkalmazták – írja.

Az adás ezzel foglalkozó részét ide kattintva hallgathatja meg.

Ön mit gondol?

Balázsék túlléptek egy határt, vagy elfogadható a viselkedésük? Mondja el véleményét a cikk alatt kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik