Szórakozás

Balázsék bocsánatára vár az egyenjogúságot követelő Szilárd

Sebestyén Balázs, Vadon Jani (Sebestyén Balázs, Vadon Jani)
Sebestyén Balázs, Vadon Jani (Sebestyén Balázs, Vadon Jani)

Teczári Szilárd kezdeményezte, hogy a fiúk is ugyolyan jogokkal rendelkezzenek, azaz nekik se kelljen fizetni a szórakozóhelyi belépőért.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság ítélete szerint is igazságtalan, hogy míg a lányoknak nem, a fiúknak fizetni kell egyes szórakozóhelyeken a belépőért. Teczári Szilárd indította el a kezdeményezést, ami miatt sok támadás is érte.

“Azzal a feltétellel vállalták a vizsgálatot, ha két tanút is megnevezek, akik látták az esetet. Erre a társaságomban levő lányok vállalkoztak, akikkel a helyszínen úgy cseleztük ki a rendszert, hogy az én beugrómat háromfelé osztottuk” – mesélte a Borsnak Szilárd.

A fiú azóta sok gúnyos megjegyzést kapott, a legtöbbet szerinte a Class FM műsorában, és most azt várja, hogy Sebestyén Balázsék bocsánatot kérjenek tőle.

“Alpári hangot ütöttek meg, és ahelyett, hogy a jelenséggel foglalkoztak volna, engem figuráztak ki. Többen is jogi lépéseket javasolnak. Legalább bocsánatot kéne kérniük” – tette hozzá Szilárd, ám a be nem fizetett bírsága miatt is aggódó Balázsék egyelőre nem kívántak reagálni.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik