Szórakozás

Soma vőlegényéről kiderült, hogy meleg

Soma (Soma)
Soma (Soma)

Két ideg-összeroppanása volt. Még tizenévesen megerőszakolták. Az első vőlegénye mellette döbbent rá, hogy meleg. Más ennek a töredékébe belerokkant volna - ő azonban csak erősebb lett ezektől a sorscsapásoktól.

“Meg kell járni a poklok poklát, de nem szabad beleragadni” – mondja Soma, akinek az életében jócskán kijutott a pokolból.

“Talán az egyik legnagyobb trauma az életemben az volt, amikor az első vőlegényem mellettem döbbent rá, hogy meleg. Nem mondott semmit, csak elhagyott. Nem barátsággal, nem szeretettel vált le, és ez iszonyatosan megviselt. A testem erre úgy reagált, hogy szinte azon nyomban lett egy petefészekcisztám. Kórházba kerültem, és nagyon vártam, hogy meglátogasson. Abban az időben még nem volt mobiltelefon, nem tudtam neki üzenni. Tudta, hogy mi van velem, de egyszer sem látogatott meg” – mesél az egyszer csak szőrhajúvá vált Soma, aki csak később döbbent rá, hogy miért kellett neki ezt a traumát átélnie.

Hogy mit fejtett meg Soma a tragédiák okaként, és hogy mi mindenen ment még keresztül, az kiderül a BEST magazin legfrissebb számából.

Fotó:TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik