Szórakozás

Soma összemellezte Növényi olimpiai aranyát

A SuperTV2-n futó Hal a tortán keddi adásában Növényi Norbert a házigazda, aki megmutatta olimpiai aranyát is a vendégeinek.

Pikánsra sikeredett a Hal a tortán keddi adásának felvétele. A házigazda ezúttal Növényi Norbert volt, aki nemcsak a gyíkját mutatta meg, de olimpiai aranyát is, amire Soma azonnal rávetette magát és intim helyre rejtette. Az olimpiai arany eltűnt a melltartóban, Soma pedig egy ideig a keblén melengette Növényi tízéves kora óta áhított érmét.

„Tízéves koromban olimpiai bajnok akartam lenni, ezt fel is írtam egy papírra, amit az érmem mellett őrzök” – mesélte a keddi adás forgatásán Növényi, mire Soma azonnal kézbe is akarta venni az olimpiai aranyat.

„Meg lehet fogni? Egy kicsit majd beteszem ide a melltartómba, had tojózzon itt a kis drága” – mondta Soma, majd egy gyors mozdulattal el is tüntette az érmet a melltartójában.

Kovács Patrícia nem nagyon értette a mozdulatot és a hozzá fűzött szavakat, aminek hangot is adott, a többiek azonban minden fennakadás nélkül kezelték a meglepő jelenetet.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik