Szórakozás

Soma: A hajam átalakult szőrré

soma (soma)
soma (soma)

Újra a kihúzott hajról, főzésről, relaxációról, menstruációról, öregedésről, szexről és a változásról beszél Soma Mamagésa. Minden összefügg mindennel.

Igaz, már nagyon unja, de még mindig kihúzott hajjal jár-kel Soma. Bár azt többször elárulta, soha többet nem teteti tönkre hajkoronáját, a változtatást továbbideologizálta, ekképpen.

„Rájöttem, hogy miben segít leginkább az egyenes haj. A ragaszkodásaim elengedésében. Semmihez nem jó ragaszkodni. Az imidzshez sem. Beköt egy önvaló illúzióba. Miközben persze, a göndör hajam nem illúzió volt, hanem természetes, de már túl sok minden ráépült. Simán megtörténhet, hogy ha elkezdek klimaxolni, kiegyenesedik. (Ugyanis az első menstruációm után kezdett el begöndörödni, azaz átalakulni szőrré. Hozzáfűzöm, az első 1-2 év traumatikus volt.) Most valami hasonlót élek meg, de mintha ez a megújhodásomhoz lenne áldozat” – magyarázza Soma.

„Viszont a jó hír, hogy már göndörödik, dúsul vissza. Viszont addig is nap mint nap tanít. Ha nem tanulom meg a külsőmtől jobban elvonatkoztatni magam, az öregedéstől is szenvedni fogok. Három hétig szörnyen éreztem magam a kiegyenesítés után, de most már kezdem elfogadni. Mire elfogadom, vissza is jön a régi. Remélhetően. De addig is igyekszem jól érezni magam a bőrömben, és függetleníteni magam a hajamtól. Nem jó, ha ennyire domináns egy külsőség” – fejtegeti Mamagésa, aki egy rövidke videó erejéig főzni is tanítja a nagyérdeműt. A híresség úgy véli, a főzés és evés is lehet szexuális öröm forrása.

„Szerintem se változtat semmit a hajam azon, aki vagyok, amit teszek, érzek, mondok, csinálok, és egyértelműen rémes.”

Hogy miként függ össze Soma véleménye szerint a lelkiállapot és az elkészült étel, és mit tegyünk, mielőtt a tűzhely elé állunk, itt megnézheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik