Szórakozás

Saját műsortervet készíthetünk karácsonyra[x]

Reszkessetek betörők 1-2, Télapu 1-2-3, Hull a pelyhes…és társaik. Évről évre ugyanaz a műsorkínálat vár bennünket a tv képernyője előtt.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem szeretjük ezeket a filmeket. Viccesek, karácsonyosak és néhányszor tényleg megnézhetőek. A gond talán nem is a rossz, állandóan ismétlődő karácsonyi műsorkínálattal van, hanem inkább azzal, hogy előre tudjuk azt is, melyiket vetítik 24-én, és mire számíthatunk karácsony napján. A műsorszolgáltatók film- és műsorkínálata sem hordoz igazán újdonságokat.

De meglephetjük saját magunkat! Karácsonyra ajándékozzuk meg családunkat a UPC Direct szolgáltatás valamelyik csomagjával.

A UPC Direct, műholdas TV-szolgáltatása az ország minden területén elérhető, így tényleg bárki kedvére válogathat több mint 100 csatorna műsoraiból.

Most pedig a karácsonyi DVR akciót is kihasználhatjuk! Ha a Direct+ alapcsomag mellé Direct HD és/vagy HBO prémiumcsomagot rendelünk, ingyen élvezhetjük a Digitális Videorögzítő (DVR) funkció nyújtotta előnyöket.

És, hogy mire jó a DVR?
Elkészíthetjük vele a saját karácsonyi műsortervünket. Előre felvehetjük vele kedvenc műsorainkat, filmjeinket, sorozatainkat, és az ünnepek alatt is azt nézhetünk, amit igazán szeretnénk. A DVR a rögzítésen kívül lehetőséget nyújt arra is, hogy a műsorokat megállítsuk, visszatekerjük. Így ha a gyerekek kedvenc rajzfilmjét éppen vacsoraidőben sugározza valamelyik csatorna, lazán megállítjuk a műsort, megvacsoráztatjuk a lurkókat, és mehet tovább a mozizás.
Ha pedig lemaradtunk egy fontos pillanatról, vagy éppen újra néznék a legjobb jelenetet, a visszatekerés funkcióval erre is van lehetőségünk, méghozzá úgy, hogy a reklámokat is átugorhatjuk.

Érdemes egy kicsit előre gondolkodni, és figyelni addig is milyen kedvenceket vehetünk fel az ünnepi tévézéshez.

Lepjük meg a családot és nézzük kedvenceinket az ünnepek alatt is!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik