Szórakozás

Müller Attila italába csempészett drogtól lett rosszul

A színész-műsorvezetővel egy vidéki szórakozóhelyen itattak olyan italt, amiben drog volt. A poénnak induló helyzet majdnem Attila életébe került.

Müller Attila a FEM3-on futó Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsor ma délutáni adásában mesél arról, hogy egyszer hasonló helyzetbe került, mint Mészáros Árpád Zsolt, akinek kábítószert csempésztek az italába, majd megverték és kirabolták. Attila szerint nem csak a nőknek kell vigyáznia ilyesmivel, hanem mindenkinek.

“Nagyon oda kell figyelni, legyen szó akár férfiról, akár nőről. Velem két éve történt ilyen, egy vidéki szórakozóhelyen voltunk, és az ismerőseim ismerősei nyomtak nevetve a kezembe egy poharat, amit alaposan meghúztam. Utólag furcsa volt, hogy cinkosan összenevettek, ám csak akkor lettem rosszul, amikor már hazaértem. Nem gondoltam, hogy nagy lehet a baj, de egy idő után nem bírtam tovább, kihívtam az ügyeletet, annyira rosszul lettem. Az orvos vonakodva jött, azt hitte, csak hisztizek, de amikor csinált egy EKG-t, elkerekedett a szeme, olyan szívritmuszavarom volt. Azonnal bevitetett a detoxikálóba, ahol a vizsgálat kiderítette, hogy olyan mennyiségű amfetamin volt a szervezetemben, ami akár az életembe is kerülhetett volna” – mesélte a Hír24-nek Müller Attila.

Az Édes élet szereplője Joshi műsorában azt is elismeri, korábban nem vetette meg a partidrogokat. Kipróbált néhány dolgot, ám ez soha nem vált életformává nála.

“Volt egy időszak az életemben, amikor mindenfélét kipróbáltam. Nem valami jó társasággal lógtam akkoriban, és az éjszakai élet elvitt egy kicsit. Olyan kemény dolgokat, mint például a heroin, azonban soha nem próbáltam. Ezek a szerek soha nem uralkodtak el rajtam, annál erősebbnek tartom magam, és nem is része már az életemnek mindez, de igazából soha nem is volt igazán az” – tette hozzá Müller Attila.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik