Szórakozás

Erre hivatkozva válik Pikali férje

Pikali Gerda (pikali gerda)
Pikali Gerda (pikali gerda)

Csongrádi Géza végre hivatalosan is el szeretné engedni feleségét, aki most Rékasi Károllyal van együtt.

Pikali Gerda férje, Géza már beadta a válókeresetet, neje hűtlenségére hivatkozva – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A férj azt gondolhatta, hogy a kisfiúk elhelyezése szempontjából döntő lehet a gyorsaság: melyikük kéri hamarabb a gyermekek felügyeleti jogát. A házaspár az elmúlt években már kétszer elindította, és le is fújta a válópert, néhány napos eltéréssel adták be a keresetet.

Bár mindenki arra számított, hogy ezúttal Gerdának lesz sürgősebb, a bírósághoz mégis a férje, a Big Brotherből ismert Gézu fordult előbb. Közös megegyezés azonban feltehetően csak a különélésben és a válás tényében lesz. A vagyon tekintetében sem várható különösebb vita. Abban viszont, hogy ki nevelhesse a gyerekeket, komoly harc várható a jövő évre már ki is tűzött perben.

Gerda egyébként már néhány hónapja a szintén házasságban élő Rékasi Károllyal alkot egy párt. Bár hivatalosan ez még nem történhetett volna meg, a Story információi szerint kapcsolatuk annyira komoly, hogy Rékasi már meg is kérte a színésznő kezét.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik