Szórakozás

Rékasi kiborult, amiért udvaroltak Détárnak

A Barátok közt szereplője kiakadt, amikor megtudta, hogy egy fiatal színész udvarol megcsalt feleségének, Détár Enikőnek.

A Best magazin e heti számában arról ír, hogy korábban Rékasi Károly féltékenység miatt rohant haza Détár Enikőhöz. Mint ismert színészpár néhány hónapja jelentette be, hogy külön folytatják és azóta kiderült, hogy Rékasi beleszeretett Pikali Gerdába. A házasság lezárása azonban láthatóan nem megy könnyen, korábban is írtunk arról, hogy Rékasi az elmúlt időszakban egyszer már hazament és most a Best magazinból az is kiderült, hogy mi történt:

Amikor Rékasi megtudta, hogy Détár Enikő egy fiatal színész kollégával vigasztalódik, új szerelmet hátrahagyva nyomban hazarohant. Nyilvánvalóan sértette a hiúságát egy új férfi felbukkanása abban a házban, amit sok év küzdelmes munkájával közösen építettek fel Enikővel.

De vajon a végén egymás mellett, vagy új szerelem mellett találják meg a boldogságot?!

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!