Szórakozás

Danics Dóra: “Egyre jobban érzem, hogy nő vagyok”

Danics-Dora(960x640).jpg (Danics Dóra)
Danics-Dora(960x640).jpg (Danics Dóra)

Az X-Faktor versenyzője az utóbbi időben egyre szexibb, nőiesebb ruhákban lép színpadra. Ez egy cseppet sincs ellenére, ráadásul egyre több bókot kap a férfiaktól is.

Talán sokan emlékeznek még a válogatóra, és Danics Dóra első színpadi szereplésére az idei X-Faktor mentorok előtt. Az énekesnő akkor egy hosszú pólóban és barna nadrágban állt színpadra, a legutóbbi élő show-ban viszont már szexi ruhakölteményeket viselt. Az énekesnő magában is érzi a változást, nem csak a külsőségekben.

“Ahogy halad előre a műsor, úgy érzem én is, hogy fejlődöm, nőiesedem. Kezdem lassan elhinni, hogy ez is megvan bennem, és nagyon jó érzés így kiállni a színpadra. Persze nagyon sokat köszönhetek a mentoromnak, Geszti Péternek és a stylistomnak is” – mesélte a Hír24-nek Danics Dóra.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy rengeteg levelet kap a rajongóktól, nagy részüket pedig természetesen a férfiak küldik neki, akik nem fukarkodnak a bókokkal.

“Nagyon jó érzés, hogy ilyen sok levelet kapok, és egyre többen bókolnak ismeretlenek és ismerősök egyaránt. Egy volt kollégám például nemrég azt írta, vajon a munkahelyemre miért nem így jártam be. Ezek mind növelik az önbizalmamat, amire most nagy szükségem is van” – tette hozzá a stoppolva utazó Dóra, aki azt is elárulta, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy egy rajongójával többről legyen szó köztük. – “Szeretem nőnek érezni magam, és szeretem, ha egy férfi elcsábít, de szerintem ezzel minden nő így van. Egyelőre azonban inkább a versenyre koncentrálok.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik