Fat Phoenix & Krasznai Tünde (krasznai tünde, fat phoenix, )
Szórakozás

X-Faktor: Ez a Fat Phoenix titka

A zenekar szerint megosztóak ugyan, ám talán épp ebben rejlik az erősségük is.

Az élő show-k indulása előtt szavaztak a Hír24 olvasói arról, hogy melyik továbbjutónak nincs helye az X-Faktorban. Akkor a Fat Phoenix nyert toronymagasan, közel 30 százalékkal. A zenekar tagjait most arról kérdeztük, mi a titkuk, hogy eddig még párbajozniuk sem kellett és “csont nélkül” továbbjutottak.

“Előre kitaláltuk, hogy amennyire lehet, nem próbálunk meg idomulni a szorosan vett közízléshez. A műsorban szerencsére aránylag szabad kezet kapunk, így a ruháinkat, a feldolgozásokat, hangszereléseket is mi magunk találjuk ki. Tisztában vagyunk vele, hogy megosztóak vagyunk, vagy nagyon utálnak minket, vagy nagyon szeretnek. A visszajelzések 50 százalékban pozitívak és 50 százalékban negatívak, ennél mi sokkal rosszabbra számítottunk. Örülünk, hogy enyire befogadó a közönség” – mondta el a Hír24-nek Erdész Tamás, az együttes énekese.

Tamás azt is hozzátette, kellemesen csalódtak az emberek ízlésében, hogy nyitottak és befogadóak az újszerű dolgokkal kapcsolatban.

“Kellemesen csalódtunk Magyarország zenei ízlésében, és örülünk, hogy ennyire nyitottak” – kommentálta előretörésüket a műsorban az énekes.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó